مشاوره حقوقی رایگان - استعلام کاربری زمین

با سلام و عرض وقت بخیر

حدود 3 سال پیش یک قطعه زمین 400متری کشاورزی را از یک قطعه 5000 متری در منطقه لولمان رشت آباد به صورت قولنامه ای خرید کردم که فروشنده هم اکنون اظهار میکند تغییر کاربری کل زمین 5000 متری از کشاورزی به مسکونی انجام شده و بنده می بایست سهم هزینه خودم را پرداخت کنم . لذا بنده هم پیگیر مستندات تغییر کاربری شدم که ایشان میگوید مدرکی نیست . فقط مطمئن باش که تغییر کاربری شده .
حال بفرمایید چگونه از تغییر کاربری خود اطمینان حاصل کنم ؟

با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به اداره ثبت مراجعه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای اطلاع باید ا طریق اداه ثبت اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صرفاً به گفته ایشان نمی‌شود اکتفا کرد و ملک باید دارای اسناد باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و قبلاً به این سؤال، جواب داده شده است.