مشاوره حقوقی رایگان - اعلام ترک کار کارگر

درچه صورتی برای یک شخص ترک کار میزنند؟ اینکه استعفا بدهد یا اینکه چند روز نرود سر کار؟ و عواقبش چی هست
آیا قابل شکایت هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بستگی به نوع کار دارد
قاعدتا ترک کار ارادی است و عامدا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام استعفا که مشخص است شخص خود استعفا می‌دهدترک کار یعنی بدون دلیل موجه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قوانین استخدامی و تخلفات سازمان مربوطه است لذا در صورت ترک کار مطمئناً اخراج می‌شوید و در صورت استعفا باید مافوق اعلام موافقت نماید بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی مناسب تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید که فرق است بین استعفا و ترک کار.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ترک کار و استعفا دو مقوله جدا از هم هستند و هرکدام دارای آثار قانونی متفاوت هستند.