مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نتیجه مصاحبه استخدامی

سلام
اینجانب در آزمون فراگیر دهم شرکت کرده و در آزمون کتبی پذیرفته شدم و پس از انجام مصاحبه تخصصی در وزارت راه و شهرسازی مجدد پس از 3 ماه برای مصاحبه به کانون ارزیابی جهاد دانشگاهی شدیم هر دو مصاحبه را به بهترین شکل ممکن پاسخ دادم
نمره مصاحبه به من به قدری پایین دادن که با کمتر از یک نمره در مجموع پذیرفته نشدم
با توجه به عدم تخصص کانون ارزیابی جهاد دانشگاهی در حوزه مهندسی و سهم 75 نمره ای آن از مصاحبه و همچنین با توجه به اینکه این کانون ارزیابی شایستگی برای پست های مدیریتی و سرپرستی و پس از شروع به کار می باشد چطور می توانم به نتایج نهایی اعتراض کنم؟

ضمنا طبق دفترچه فراگیر دهم سهم کانون ارزیابی جهاد دانشگاهی در دیگر دستگاه ها حاضر در آزمون نظیر: سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی، سازمان پزشکی قانونی، سازمان ملی استاندارد، سازمان شیلات ایران
و.... صفر بوده است و مصاحبه صرفا توسط دستگاه مربوطه انجام شده است.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان اعتراض خواهید داشت معمولا دفترچه در این خصوص توضیحات دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دفترچه را به صورت کامل ملاحظه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت تعیین شده برای اعتراض به نتیجه اقدام بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق دستگاه مربوطه پیگیری و اعتراض فرمایید