مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف به نرخ روز

باسلام بنده در در تاریخ 19/09/1399 دچار حادثه رانندگی شدم و رای نهایی دادگاه در برج 11 سال 1402 اعلام شد که تصادف را 50 . 50 اعلام کردند پرونده به اجرای احکام رفت و طبق نظر اجرای احکام دیه به نرخ روز باید پرداخت شود ؛ فکر کنم برای شخص ثالثم ؛بنده به دلیل این که پرونده ام تعیین تکلیف مقصر شود دیه ای جهت مقصر راننده نگرفتم و تازه تشکیل پرونده راننده حادثه کردم در شرکت بیمه
سوالم جهت این است ک دادگاه به دلیل این که زمان برده و جهت تعیین مقصر حادثه تا این زمان طول کشیده آیا 50 درصد دیه ای که بیمه حوادث راننده باید پرداخت کند به نرخ روز است یا خیر؟
در این حادثه بنده بیشترین آسیب رو دیدم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیمه به نرخ روز پرداخت می کند
راننده مقصر به نرخ سال تصادف

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پرداخت دیه به نرخ یوم الاداست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید که بیمه به نرخ روز پرداخت می‌کند لیکن راننده مقصر به نرخ سال تصادف پرداخت خواهد کرد.