مشاوره حقوقی رایگان - پرونده ضرب و جرح

با سلام و خسته نباشید بنده از همسرم به دلیل ضرب و جرح و توهین شکایت کردم و تقاضای دیه کردم در کلانتری هم تشکیل پرونده دادم بعد دو سه هفته این پیام اومده
(با توجه به اینکه در خصوص شکواییه قبلا دستورات قضایی صادر شده است لذا متقضی است نسبت به دستورات سابق الصدور اقدام و سپس اصل و فیزیک پرونده ظرف مدت ده روز به دادیاری ارسال شود)

الان من باید چی کار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بهتر است حضوری پیگیر ماجرا شوید تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با دریافت نوبت قضایی از شعبه حضوراً پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ازطریق کلانتری موضوع را پیگیری کنید تا پرونده به دادسرا ارسال شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به کلانتری مراجعه پرونده را تکمیل و تقاضای ارسال به دادسرا نمایید پس از آن منتظر ابلاغ باشید نیز می‌توانید حضوراً به دفتر شعبه دادسرا مراجعه و پیگیری فرمایید