مشاوره حقوقی رایگان - قصور دندانپزشکی

متن پیغام شما:
سلام.بنده دیروز مورخ 1402/12/13
برای پر کردن دو تا دندان 4و5 فک بالا به دندون پزشکی رفتم که دو هفته قبل عصب کشی کرده بودن.
در حین کار از هیپوکلوریت سدیم برای شستشو استفاده کردن که من از همون لحظه اول درد شدید داشتم به طوری که بسیار نا آرامی میکردم ولی دکتر بی اهمیت به تزریق ادامه داد
که دیگر تحمل برام سخت شد و دید دارم جون میدهم یک بی حسی زد
ولی باز انگار نه انگار دردی از من کم نشد
ورم کرد صورتم
به گفته خودشون ک‌ه طبیعیه و من بدنم حساسیت داشته بین صد تا مریض یکی اینجوری میشه
برگشتم منزل . الان با وجود 18 ساعت از اون تایم کل صورتم ورم شدید دارد و دردم هم همچنان ادامه دارد.
تحقیقی که کردم ربطی به حساسیت نداشته و قصور پزشکی هست
خواستم راهنماییم کنید که چطور اقدام و شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت قصور پزشکی می توانید از طریق نظام پزشکی موضوع را پیگیری کنید و.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان نظام پزشکی نسبت به ثبت شکایت اقدام بفرمائید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس بدهین

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که پزشک از موازین فنی و بهداشتی و اصول درمانی تخلف نموده باشد قابل پیگیری در هیئت رسیدگی به تخلفات پزشکی و نیز دادسرای عمومی و انقلاب است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

قصوری چنانچه مرتکب شده اند قابل دادخواست و شکایت را دارد
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام گردد