مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر دولتی

سلام میشه تفاوت نیم عشر دولتی و نیم عشر اجرایی و بگید و اینکه من 83 تا سکه مهریه ام هس و شغلی هم ندارم در کل فقط 60 میلیون پول دارم اونم میخام خونه اجاره کنم برای پول پیش خونه بعد از طلاقم ....سوالم اینه نیم عشر دولتی و باید زن پرداخت کنه یا مرد با توجه به اینکه من هیچ شغل و درآمدی ندارم و ثروتی هم ندارم شوهرمم کارگر آزاد هست

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

نیم عشر اجرا را محکوم علیه(محکوم به پرداخت) باید بپردازد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

درمرحله اجرا مخکوم علیه بحساب قوه قضاییه واریز میکند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تفاوتی باهم ندارند و پرداخت به عهده محکوم علیه ( همسر شما ) است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سکه‌ها را به نرخ روز محاسبه بفرمایید و 5 درصد آن نیم عشر دولتی یا همان اجرایی می‌شود