مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

سلام پدرم یه مغازه ای داشتن که طبق سند عادی تنظیم شده و سال 88 فوت شدن و اجاره نامه ای سال 87 به من دادن که به صورت سند عادی تنظیم شده چند بار خواهر و برادرم از من شکایت کرده اند ولی حکم دادگاه به نفع من بوده و برای گرفتن انحصار وراثت سرقفلی هم جز اموال پدرم به دارایی گفته اند در حال حاضر من با حکم دادگاه و اجاره نامه ای که دارم میتونم ثابت کنم که سرقفلی جز ماترک متوفی نیست ؟ و من در حال حاضر سند رسمی ندارم که خیالم از بابت مغازه راحت باشه با حکم دادگاه میتونم سند رسمی بگیرم ؟ و چه مراحلی دارد و کجا باید برم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مدارک شما باید بررسی شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به طرفیت وراث دادخواست اثبات مالکیت سرقفلی مطرح نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما واضح نیست به اینکه آیا پدرتان مستاجر بوده یا شما مستاجر پدرتان بوده‌اید بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی و توضیحات بیشتر به وکیل تماس بگیرید