مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی مدارک و امکان تعویض پلاک

سلام. بنده ماشینی رو چند سال پیش از دوستی خریداری کردم و وجه رو کامل به ایشان پرداخت کردم، سال گذشته برگ سبز و کارت ماشین رو برای تهیه وکالت تعویض پلاک و سند به ایشان دادم که متاسفانه گم کردند، و در حال حاضر که میخواهم از پلاک خودم استفاده کنم و به مرکز تعوض پلاک مراجعه کنیم، به غیر از کپی کارت ماشین و کپی برگ سبز که به نام ایشان هست، اصل مدرکی نداریم، آیا با کپی مدارک امکان تعویض پلاک و مالکیت خودرو هست. بیمه و معاینه فنی خودرو موجود هست.
سپاس از شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با کپی هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید. باید درخواست المثنی مدارک را بدهید و بعد اقدام به تعویض پلاک نمایید.