مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات پدر با دخترش بعد از جدایی

سلام دختر من حدوداً ده ساله هست. من و مادرش 6 ماه پیش از هم جدا شدیم و قرار شد دخترم پیش مادرش زندگی بکنه و سرپرستی و نگهداریش با مادرش باشه و هفته 3 روز نزد من بیاید. ولی این اتفاق معمولن نیفتاده و دخترم پیش من نیومده.
سوال من اینه که آیا دختر ده ساله من خودش راساً میتونه تصمیم بگیره که پدرش را ملاقات نکنه یا من به عنوان ولی او میتونم اجبار بکنم که الزاما باید به دیدن من 3 روز در هفته بیاد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام شما قانونا حق ملاقات دارید ولی اینکه حتما سه روز در هفته باشه به صلاح فرزند نیست و دادگاه هم فکر نکنم قبول کنه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer