مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند بعد از طلاق

سلام خسته نباشید وقت بخیر
من از شوهرسابقم دوتا پسر داشتم یکی بامن زندگی میکرد یکی باخانواده باباش.من ازدواج کردم واون پسری ک بامن زندگی میکردو ازم گرفتن الان نمیزارم حتی من بچه هام حرف بزنن. ایا اونا میتونین مانع حرف زدن یا دیدن من با بچه هام بشن

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام حق ملاقات را نمی‌توان از کسی گرفت در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام خیر در هرحال چنانچه سن فرزندان زیر 15 سال میباشد میتوانید از طریق دادگاه خانواده نسبت به ملاقات فرزندان خود اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر شما باید درخواست دستور موقت فوری مبنی بر ملاقات فرزند را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما میتوانید شکایت ممانعت از ملاقات با فرزندان بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حق ملاقات حق والدین است و نمی توان از والدین سلب کرد . می توانید جهت اقدام قانونی با من تماس بگیرید.