مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انتقالی

با سلام
پرستار پیمانی شاغل در شهر مرزی سراوان سیستان و بلوچستان هستم با توجه به اینک فرزند معلول شدید دارم و فرزندم زیر نظر پزشک متخصص در مشهد و نیاز مداوم به توانبخشی داره ، ایا با توجه به نبود امکانات در شهر خودم و معلولیت شدید پسرم بعلت وضعیتی که داره میتونم انتقالی برای مشهد بگیرم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله احتمالش وجود دارد درخواست خود را بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شرایط نقل و انتقال سازمان مربوطه دارد پیگیری بفرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است فلذا درخواست انتقالی خود را به شکل مکتوب ارائه دهید تا مورد بررسی قرار گیرد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
الزام شرکت بیمه به پرداخت خسارت را از دادگاه مطالبه نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ،
مدارک پزشکی فرزند معلولتان که خداوند شفا بهش عنایت فرماید را پیوست درخواست تان خطاب به رییس مربوطه بدهید و سلسله مراتب را تا وزیر بهداشت رعایت کنید