مشاوره حقوقی رایگان - نحوه صدور احکام کارگزینی بروز یا بر مبنای همان سال

ایا صدور احکام کارگزینی از سال 1380 بروز انجام میشود با نظر بر اینکه اعمال مدرک بالاتر به واسطه اخذ جانبازی و صدور احکام جدید بر این اساس انجام خواهد شد.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوال شما در حیطه تخصصی بنده نیست مراتب را از سازمان متبوعه سوال فرمایید