مشاوره حقوقی رایگان - هک حساب سامانه بام و خالی کردن موجودی

سلام ودرووووود
متاسفانه از طریق ورود به لینک قبض الکترونیکی جعلی حساب بانکی من به مبلغ 85 میلیون تومان خالی شد وهک کننده شهرستان مشهد اقدام به خریدگوشی آیفون 15 نموده (مبلغ 74500م)ومابقی آنرا تلویزیون
پلیس فتا مراجعه کردم دقیقا عین جمله مامور فتا پولت رفته دیگه رفته واقعا مایوس شدم یعنی هرکی مورد هک قرار بگیره باید بره بمیره هبچ سازمانی نباید ابن هکرهای عوضی رو پبدا کنه ؟
نهایت کار پلیس فتا پس از چند روز بدو بدو ابنه که نامه زدن برای دادسرای جرایم رایانه ای ......واقعا دارم مایوس میشم از این وضعیت بی در وپیکر وضعبت فضای مجازی
نمیدونم چکار کنم
کمکم کنید
البته مامور فتا مبگه مغازه فروشنده موبایل مشخصه ولی چون رجیستر نمیشه کاری نمیشه کرد دوربین هم نداشته مغازش
دزد از حساب من مستقیم به حساب فروشنده پول فرستاده وردی نزاشته
تکلیف چیه عزززیزان
دردمو به کی بگم
چطوری پولمو زنده کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در نهایت دادسرا تصمیم گیری می‌کند ضابطین صرفا دستورات قضایی را اجرا می‌کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت شما می‌بایست شکایت کنید همان مدارک اندکی که وجود دارد مورد بررسی قرار بگیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نگرا نباشید از طریق شعبه دادسرا موضوع در روند کار قرار میگیرد و فروشنده ملزم به پاسخگویی خواهد بود، بهتر است در دادراه جهت توضیحات تکمیلی با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است به دفتر خدمات قضایی برای ثبت شکایت مراجعه نمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده مدعی است و ایشان باید برای اثبات تقصیر شما دلیل بیاورد و شما نیز می‌توانید به انجام کار توسط ایزوگام کار دیگر اشاره نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد