مشاوره حقوقی رایگان - چک ثبت نشده

درود
از شخصی طلبکار بودم
ایشان از کارمند خود چک گرفت
و در وجه من صادر کرد بابت بدهی اش

متاسفانه شخص کارمند برگشتی داشت وگفت چند روز فرصت بده تا چک بتونم ثبت کنم
الان سر رسید چک شده
کارمند آن شخص
شکایت کرده ازمن که
من هیچ بدهی نداشتم و چک امضا من نیست
آیا طلب من چه می‌شود؟
چک پاس می‌شود یا باطل میشود

پاسخ ها :

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اگر چک ایراد شکلی نداشته باشد، ایشان نمیتواند چک را پرداخت نکند چراکه چک سند لازم الاجراست، بهتر است شما نیز چک را برگشت زده و شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست دادخواست مطالبه وجه به طرفیت هر دو به ثبت برسانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چک ثبت شده باشد میتوانید گواهی عدم پرداخت بگیربد و درخواست اجراییه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کارمند ملزم به پرداخت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کارمند می‌تواند ایراد ایادی بلافصل را داشته باشد و مانع از وصول چک شود.
اگر چک به اصطلاح چند دست چرخیده بود و نفر چهارم و پنجم بودید این ایراد از سوی آن کارمند قابل پذیرش نبود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما دقیق طرح نشده است که منطور شما تخلفات بانکی و کارکنان است یا طرح دعوی حقوقی