مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت سند زمین قولنامه ای ورثه ای

با سلام و عرض احترام.
زمینی دارم که سال 1362 به صورت قولنامه ای معامله کردم. این زمین به صورت ورثه ای است و تمامی وراث هنگام خرید در قید حیات بوده و معامله را امضا نمودند. می خواهم برای گرفتن سند تک برگ زمین اقدام کنم ولی چند نفر از وراث دیگر در قید حیات نیستند و همه می گویند هیچ سندی به این زمین تعلق نمی گیرد مگر اینکه زمین را به شخص دیگری با همان سند قولنامه ای بفروشم تا آن شخص از طریق شکایت از من بتواند سند زمین را بگیرد. حالا من باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

حسين  مصطفي زاده گيچه

حسين مصطفي زاده گيچه :

سلام اول برگه انحصار وراثت وراث فروشنده رو میگیری بعد ،دعوای الزام به تنظیم سند رسمی در صورت وجود سایر شرایط رو مطرح میکنید.

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال ابتدا باید مشخص شود ایا زمین مورد معامله سند رسمی مادر دارد یا خیر ؟ اگر دارد شما میتوانید با اثبات وقوع عقد بیع به طرفیت سایر وراث تقاضای انتقال سند به نام خود را بنمایید آن افراد از ورثه نیز که فوت نموده اند نیز باید بر علیه ورثه آنها طرح دعوی نمائید موفق باشید .