مشاوره حقوقی رایگان - تعلق سختی کار

سلام خسته نباشید خدمت وکلای عزیز بنده 21سال در اداره برق واحد روشنایی معابر اتوبانی و خیابان اصلی فرعی کوچه پس کوچه‌های بالا بر 18متری و14متری و12متری کار کردم از کجا باید باید فهمید سختی کار به من تعلق می‌گیرد یا خیر درمدت خدمت 21سال بیمه 14سال به من رد شد.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید به اداره کار مراجعه شود سوابق بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق مشاغل سخت و زیانبار لیست مربوطه در اداره کار پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای شناسایی مشاغل سخت بایستی حضوراً به اداره کار شهر خود مراجعه نمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق اداره کار محل سکونت پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به وزارت کار مراجعه نمایید در سایت وزارت کار هم می‌توانید مشاغل سخت را مشاهده کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از بازرسین کار اداره کار سوال کنید متولی تشخیص سخت و زیان آور بودن مشاغل اداره کار است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق سازمان بیمه‌پردازان پیگیری فرمایید