مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

بنده 18 ماه پیش با یک نفر املاکی آشنا شدم ایشان ادعا کرد مبلغی پول از من میگیرد و با آن به خرید فروش زمین میپردازه و هر هفته نیز مبلغی به عنوان سود پرداخت خواهد کرد من حدود 40میلیون به ایشان دادم بدون اینکه سندی از ایشان بگیرم البته می توانم پرینت پولهای واریزی را بگیرم. در یک ماه اول تقریبا 6میلیون متناوب به من پرداخت کرد به عنوان سود اما پس از مدتی زندانی شده هرچند چند بارم آزاد شده اما تقریبا 15 ماهه نه تنها هیچ سودی نداده بلکه اصل پول را هم پرداخت نمی کند و دراین مدت صرفا وعده وعید داده اند حال دو سوال دارم
1-من برای اقدام قانونی که کجا مراجعه کنم؟
2- آیا من میتوانم علاوه بر پول اصلی خسارت و یا سود این مدت را هم دریافت کنم؟
متشکرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شما دوراه درپیش رو دارید.1-دادخواست انحلال شرکت مدنی بهمراه مطالبه اصل پول وسود شزکت راتقدیم دادگاه نمایید.دادگاه با تعیین کارشناس مشخص می نماید که مشارکت شما چقدر سود داشته که به تناسب سودحاصله ودرصد توافقی ,اصل پول وسهم سود مشخص وطرف شما محکوم می گردد واگرزیان داده به تناسب اصل پول شما کم می شود.2-مطالبه اصل پول وخسارت تاخیر تادیه,که درخواست دومی شما غیر قانونی بوذه ومحکوم به رد می باشد.