مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی چاه اب

سلام و عرض ادب میخواستم ببینم جابجایی چاه اب کشاورزی چند متر مجاز هست با نظریه امور اب چون برا بازید اومدن گفتن خودتون تعیین کنید کجا میخواهید حفاری کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به اداره اب منطقه ای رجوع فرمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام حدودا تا سی متر باید از همسایگان فاصله باشد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حریم حقوقی چاه آب بین همسایگان در زمین نرم، به اندازه پانصد متر فاصله لازم است در غیر این صورت فرد دومی که چاه خود را احداث کرده ضامن خواهد بود. اما در زمین سخت به اندازۀ دوصد و پنجاه متر فاصله لازم است. اگر فردی چاه خود را بعداً احداث می‌کند، ضامن خسارت خواهد بود.