مشاوره حقوقی رایگان - مجوز جابجایی چاه

با سلام ما یک چاه مجوز دار داریم که از سال 94 آب دهی آن کم شده و قابل استفاده نمی‌ باشد که در ضمن 4شریک میباشیم یکی از شرکا رضایت به جابه جای چاه نمی دهد و در سال 94 مجوز جابجایی آن را از اداره امور آب دریافت نموده ایم الان که مراجعه نموده ایم جهت تمدید مجوز جابجایی امور آب گفته که باید رضایت نامه محضری شرکا بیاورید و شرکا 3تا راضی و 1 ناراضی می باشد و درضمن آن شریکی که رضایت نمی‌دهد یک دانگ از چاه سهم دارد لطفا راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام دهیم. باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لاجرم بایستی از طریق مرجع قضایی الزامی ایشان را به تجویز و اذن بر جابجایی چاه آب را درخواست نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید الزام او را از طریق دادگاه بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید الزام او را از طریق دادگاه بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید الزام او را از طریق دادگاه بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی ، مشکل آب دهی چاه مشخص شود و سپس باید دادخواست الزام شریک به جابه جایی را اقامه نمایید و ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید دادخواست الزام وی را به دادگاه بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید الزام او را از طریق دادگاه بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه عدم جابجایی منجر به خسارت می گردد تامین دلیل نموده و دادخواست الزام وی را مطرح نمایید