مشاوره حقوقی رایگان - فوت همسر و قیمی

باسلام من همسرم فوت کرده و سواد ندارم دوتا بچه کوچیک دارم و عضو کمیته هستم همسرم بیمه بود و وقتی فوت کرد بیمش به منو بچه هام رسید برادر همسرم اونموقع منو برد که کارای امضاشو انجام بدیم ولی به دروغ منو برده بود که من واسش امضا کنم که قیم بچه هام بشه و کارت بیمه منو پیش خودش نگه داشته و هر بار که بیمه پول میریزه حساب به بهانه های مختلف میاد و چندشب میمونه و میگه کلی همسرت بدهکار بوده و داریم قرضاشو میدیم ؟ دو سوال ؟ اول اینکه مگه بعد مرگ همسرم من قیم بچه هام نیستم ؟ 2 اگه اون منو به دروغ واسه امضا برده باشه چجوری میتونم ازش شکایت کنم که کارت بیممو بهم برگردونه چون همسرم بدهکار هیچکس نبود که بخواد قرضش صاف بشه خیلی ممنون راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

بله زن میتونه قانونا دادخواست اثبات رابطه زوجیت به دادگاه بده
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer