مشاوره حقوقی رایگان - مستمری همسر

برقراری حقوق همسر با در دست داشتن مدرک عقد نودونه ساله قبل فوت همسر و اثبات رساندن عقد و نکاح رسمی در محضر در شناسنامه و گرفتن قباله ازدواج مشکل از کانون بازنشستگان دارم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

برای گرفتن مشاوره دقیق میتوانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای گرفتن مشاوره دقیق میتوانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان ندارد عقد شما ، نکاح موقت است و امکان دریافت مستمری وجود ندارد مگر شما در دادگاه اثبات نمایید عقد شما نکاح دائم بوده است و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عقد شما ، نکاح موقت است و امکان دریافت مستمری وجود ندارد مگر شما در دادگاه اثبات نمایید عقد شما نکاح دائم بوده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام امکان ندارد عقد شما ، نکاح موقت است و امکان دریافت مستمری وجود ندارد مگر شما در دادگاه اثبات نمایید عقد شما نکاح دائم بوده است