مشاوره حقوقی رایگان - انتقال نسق یا سند زمین کشاورزی مشاع فرد فوت شده

با سلام، بنده پدرم در دهه 50، زمین کشاورزی را از یکی از اقوام بصورت عادی خریده و قولنامه کرده و از آن موقع در اختیار و تصرف ما میباشد، متاسفانه دیگر انتقال نسق انجام نشد و فروشنده در دهه 70 و خریدار که پدرم میباشد دوسالی ست فوت کرده‌اند، و من که پیگیر هستم خبری از مکان وراث فروشنده ندارم و اطلاعاتی هم ندارم، و فامیل هم میدانند و قبول دارند که پدرم خریده است اما نمی دانند که انتقال نداده ایم در صورت امکان ما را راهنمای بفرمائید ممنون از همکاری شما.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سوال شما واضح نیست. (( و فامیل هم میدانند و قبول دارند که پدرم خریده است اما نمی دانند که انتقال نداده ایم...)) منظور چیست؟