مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک موتور سیکلت سند سفید

باسلام و خسته نباشید
من میخوام یک موتور مدل 91بخرم حساب موتور میگه سه برگه سند دارد ولی سفید هست میخواستم بدونم این موتور که خودش میگه تعویض پلاک میشه آیا واقعاً تعویض پلاک میشود و مدارکش میاد چون شنبه قراره برم سر معامله لطفاً جوابشو بدید ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرکز تعویض پلاک موضوع را پیگیری کنید.
می توانید در قرارداد شرط کنید که مبلغ ثمن معامله بعد از تعویض پلاک پرداخت بشه و شرط کنید اگر تعویض پلاک به هر دلیلی انجام نشه معامله فسخ است و هزینه های انجام شده با فروشنده است
از طرفی شما به اتفاق می توانید به مرکز تعویض پلاک مراجعه کنید اگر تعویض پلاک انجام شده همانجا ثمن معامله را پرداخت کنید.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. همزمان با اتمام مراحل تعویض پلاک ثمن معامله را به فروشنده پرداخت کنید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. حتما در قرارداد امکان فسخ در صورت عدم پلاک شدن قرار بدین. خیلی از موتورها به این شکل مشکل پیدا میکنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت می‌بایستبلاگ مراجعه نمایید کارشناس مربوطه که در آنجا حضور دارد این موضوع را بررسی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق یکی از مراکز تعویض پلاک حضوراً پیگیری نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از پلیس به اضافه 10 و اداره تعویض پلاک موضوع را استعلام نمایید