مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه پیش از موعد مستاجر

سلام طبقه اول آپارتمانی را اجاره کرده ام که به دلیل سر و صداهای بی هنگام پارکینگ و نازک بودن دیوارها و شنیدن حتی گفت و گوی معمولی همسایگان ، دچار عدم آرامش و استراحت کافی شده ام.بنابراین 4 ماه قبل از موعد به صاحبخانه اعلام کرده ام که خانه را تحویل دهم اما ایشان نپذیرفتند.لطفا راهنمایی کنید چه کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در این مورد باید به توافق برسید و پول رهن نیز بعد از اتمام مدت قرارداد قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون قرارداد اجاره عقد لازم است و قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط تخلیه ذکر شده باشد یا طبق قانون قرارداد قابل فسخ باشد
و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر 4 ماه مانده به پایان قرارداد و ایشان هم قبول نمی کند طرح دعوی هم بی فایده است باید صبر کنید تا تمام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی تا پایان مهلت قرارداد اجاره شکیبا باشید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام متاسفانه فقط توافق امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بای سر اینجا تامین دلیل انجام دهیدشود که ملک به نوعی است که نمی‌تواند منافع آن استفاده نمود در آن صورت می‌توانید دادخواست بدهید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام تنها راه حل توافق طرفین هست

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام و احترام ؛
در صورت عدم توافق با موجر و عدم پذیرش ایشان مبنی بر تخلیه ی پیش از موعد ، شما دو راه بیشتر ندارید . راه اول : تا پایان مدت اجاره صبر کنید و شرایط فعلی را تحمل نمایید . راه دوم : ملک را تخلیه کنید و در این صورت تا پایان مدت اجاره ناگزیرید اجاره بهای ماهانه را پرداخت نمایید و مبلغ ودیعه را نیز تا پایان مدت اجاره نمی توانید دریافت نمایید . بدیهی است که انتخاب راه اول در چنین شرایطی معقول تر به نظر می رسد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است وفق آن می‌بایست عمل کرد
وگرنه اجاره عقدی لازم است نمی‌توان آن را فسخ کرد مگر تحت شرایطی خاص
با اعمال خیارات و یا شرط فسخ یا فاسخ و یا تفاسخ(اقاله)

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تا انقضای مدت اجاره امکان تخلیه بدون رضایت مالک نخواهید داشت.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد اجاره فی مابین شما و موجر و تعهدات ضمن عقد و ضمانت‌های اجرایی عدم انجام تعهد است بهتر است موجر را راضی به موضوع نمایید در غیر این صورت تا انقضای قرارداد اجاره شما متعهد هستید