مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه تاریخ گذشته

بنام خدا.
با سلام. بنده ساکن یکی از شهرستان های آذربایجان غربی هستم و در اسفند 98 از لاهیجان یک ماشین خریداری کرده ام و به دلیل تعطیلات کرونا تاریخ وکالت نامه بنده تا 29 فروردین بود این تاریخ گذشته شده و اینک به شخص فروشنده دسترسی ندارم. چیکار باید انجام دهم لطفا راهنمایی نمیاید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام تا جایی که خبر دارم مدت وکالتنامه ها تمدید شده. به یک محضر نزدیک مراجعه و بپرسید تا مطمئن بشید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer