مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی کسر از آمار پرونده

با سلام لطفاً در مورد این سوال راهنمایی کنید. در دادگاه کیفری این پیغام دیده شده که دستور قضایی مبنی بر پرونده كسر از آمار شود و ابلاغ قرار و تايپ متن راي در تاریخ... صادر گردید.
خواستم بپرسم بعد از این که رای صادر خواهد شد، آیا این که (کسر از آمار زده) مفهوم تبرئه شدن متهم را دارد یا نه ممکن است محکوم شده باشد؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

معنی تبریه ممکن است نباشد باید قرار ابلاغ شود به رویت یک وکیل برسانید