مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی مبنی بر ابطال وقت نظارت و ابلاغ حضوری رای

با سلام و خسته نباشید
دستور قضایی مبنی بر ابطال وقت نظارت و ابلاغ حضوری رای
و استخراج پرونده با وصول نتیجه
و اعاده پرونده و تایپ متن رای
و تجدید وقت نظارت و رفع نقص پرونده صادر گردید
یعنی چی؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر کدام از این موارد شما معنی خاص خود را دارد وقت نظارت از امور مربوط به شعبه می‌باشد وقتی ابطال می‌شود در صورت صلاح دید وقت دیگری در نظر گرفته می‌شود و رای می‌بایست به شما ابلاغ شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت متعلق به شعبه است شما تا قبل از ان دفاعیات خود را ارسال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وقت نظارت یک وقت اداری است که مربوط به طرفین دعوا نمی‌شود و مقام رسیدگی‌کننده در وقت نظارت نسبت به بررسی پرونده بدون حضور طرفین اقدام می‌کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده منتهی به صدور رای گردیده است از طریق ثنا به شما ابلاغ خواهد شد