مشاوره حقوقی رایگان - دخالت خانواده همسر و دهن بینی همسر

سلام من حدود یکسال ازدواج کردم بارها خانواده همسرم ب هر طریقی دخالت میکنن سر همسرمو پر میکنند همسرمم ی در اونور تره خانوادش زندی میکنه و مخالف فاصلس الانم بخاطر دخالت خانوادش من ناراحت شدم و دوروز اومدم خونه پدرم به نظرتون برگردم خونه همسرم ب شدت طرف خانوادشه و به همین خاطر زندگیم داره از هم میپاشه باید چیکار کنم؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این مورد بهتر است با مشاورین خانواده در میان گذاشته شود

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام بهتره به همراه همسرتون به مشاور خانواده مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با مشاور خانواده در این خصوص صحبت نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
راه حل حقوقی آخرین گزینه است از مشاوره روانشناسان استفاده نمایید.