مشاوره حقوقی رایگان - دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک

سلام وقت بخیر.
الان 2سال هست که ازدواج کردم ،اما زنم ریزترین مسائل زندگیمون رو به مادرش میگه ،میگه توی زندگیمون فقط باید حرف و خواسته ی من اولویت باشد و دخالت های خانواده زنم خیلی زیاد شده، در این دوسال چندین بار منزل رو ترک کرده ورفته خونه پدرش، الان هم پدرش اجازه نمیده که برگردد
ممنون میشم راهنمایی کنید باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما بدون هیچ دلیلی می توانید همسر خود را طلاق بدهید اما باید حقوق مالی ایشان از جمله مهریه را پرداخت کنید.

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

اول از همه و قبل از هر کار دیگری دادخواست الزام به تمکین بدهید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بهتر است با مشاور خانواده صحبت کنید بعد سراغ راه حل حقوقی باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به مشاور خانواده مراجعه نمایید در خصوص مسائل �وقی می‌بایست خواسته خود را بگویید تا مطابق آن شما راهنمایی شوید