مشاوره حقوقی رایگان - تایید تجدید نظر خواسته

سلام برای من ابلاغیه اومد و نوشته به خواسته تجدیدنظرخواهی نسبت به دادنامه...ازحوزه2شورای شهری درپرونده...با این توضیح که به موجب دادنامه تجدید نظرخواسته در خصوص دعوا و مطالبه خسارت قرار عدم استماع دعوای خواهان صادر شد تجدید نظر خواسته را تایید می نماید رای قطعی است. یعنی چی؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در خصوص یک دعوا به لحاظ عدم رعایت شرایط شکلی قرار عدم استماع صادر شده که به آن اعتراض شده و دادگاه تجدید نظر نیز آن را تایید نموده است، در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می‌توانید از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادگاه تجدیدنظر رای دادگاه بدوی را تایید کرده است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادگاه بدوی قرار عدم استماع دعوا صادر نموده و دادگاه تجدید نظر این تصمیم دادگاه بدوی را تایید نموده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به این مفهوم است که رأی بدوی تأیید شده است.