مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت ثمن معامله ملک

باسلام.
من و برادرم یک ملکی را فروختیم که نوشتن ثمن معامله نقدا پرداخت شده و مبایعه نامه در بنگاه نوشته شده و من و برادارم مبایعه نامه را3ماه بعد در صحرای کشاورزی آوردن امضا کردیم و در واقع یک ریالی پول دریافت نکردیم و فروشنده پول ملک را به دایی بنده پرداخت کرده و ازین موضوع 4 سال میگذرد،
ما از چه کسی باید شاکی بشیم چون فروشنده پول رو داده به دایی ام، ولی ما پولی نگرفتیم و ارزش ملک الان میلیاردی شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
پرونده نیازمند بررسی است لکن درصورتیکه قولنامه صحیح باشد و معامله، فضولی نبوده و دایی شما نیز وکالت در فروش و اخذ ثمن داشته باشند؛ صرفاً میتوانید مبالغی که دایی اتان بابت فروش ملک دریافت کرده بوده و به شما تحویل ننموده اند را تحت شرایطی به نرخ روز از دایی خود مسترد نمایید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست مطالبه ثمن معامله به طرفیت هر دو داده شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه بعد دادخواست مطالبه وجه به طرفیت دایی و خریدار