مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت دختر توسط پدر

سلام من 14سالمه واقعا خسته شدم نمیدونم چی کار کنم گیجم از یک دختر 14ساله چه کاری بر میاد من پدرم بعضی وقتا من رو میزند ولی همیشه سرم داد میزند حتی من الان توی اتاقمم همین چند دقیقه پیش اومد لگد زد و دعوا کرد و من جوجه دارم اما تو اتاقم نیست توی سالن هست داشت میگفت همین الان جوجه هارو خفه میکنم دوتا هستند نمیدونم چی کار کرد یهو خیلی جیک جیک کردن بعد ساکت شدن واقعا این قاتل هست و روانی هست چیکار باید بکنم نمیتونم زنگ بزنم 123صدام رو میشنود و میترسم و به 110هم نمیخوام زنگ بزنم چون به نظرم کاری از دستشون بر نمیاد و فقط کار قانون رو انحام میدن من میخوام مشکلم کلی حل بشه چیکار باید بکنم
خیلی داره اذیتم میکنه من رو میزنه و سرم داد میزند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

به 123 زنگ بزن نترس .....بترسی ممکنه اتفاقات بدتری برات بیفته که نشه جبران کرد ....به بزرگتر فامیل هم می تونی زنگ بزنی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مشکل را باصحبت بزرگترها ی فامیل حل کنید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
دختر خوبم پدر و مادر در هر شرایطی که باشند؛ دوست ترین دوست و دلسوزترین افراد برای فرزند خود هستند و اینکه گاهی تنش و دعوا یا حتی درگیری لفظی یا جسمی بین والدین و فرزندان بالاخص در دوران نوجوانی پیشآمد کند؛ مطلبی است که کم و بیش در تمام خانواده ها ممکن است وجود داشته باشد و گرچه درک و تحمل این مطلب ممکن است از توان شما دختر خوبم خارج باشد و در این مورد حق هم قطعاً با شماست اما مطمئن باش که بعد از گذشت از دوران نوجوانی درخواهی یافت که همه همسن و سالان شما در نوجوانی خود فکر میکرده اند که از طرف خانواده درک نمیشوند و یا بدترین یا ببدرک ترین یا عصبی ترین پدر یا مادر داشته اند و همه حس عدم رضایت و اختلاف سلیقه و فکر و عقیده با والدین را تجربه کرده اند و این خصلت طبیعی دوران نوجوانی آدمهاست اما بعدها درک میکنی که بی شک، با تمام مشکلاتی که وجود داشته و دارد و با تمام تقصیرات و ناشایستگی های رفتاری که در وجود پدر و مادرت وجود دارد؛ هیچکس در عمق وجود، دلسوزتر از والدین نیست و هیچکس بهتر از ایشان نمیتوانسته ملجاء امنیت و پشتوانه محکم حمایتی ات باشد ...

توصیه میکنم تا جایی که بالواقع امنیت جانی خودت درخطر نیوفتاده یا موضوع در حد ناسازگاری سلیقه ای و تنش های لفظی معمول است؛ از راهکارهای قانونی اجتناب کرده و با مشاور مدرسه یا بزرگترانی در فامیل که به ایشان اعتماد و علاقه داری موضوع را مطرح کنی تا مطلب بطور دوستانه و با میانجیگری بزرگترها حل شده و خانواده ات متوجه اشتباهات رفتاری خود بشوند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه نمیتونی به 123 که بهترین کار این زنک بزنید ابتدا با هماهنگی مادرت، از یک مشاور خانواده کمک بگیر