مشاوره حقوقی رایگان - سلام. طلاق نمیخوام اما مطالبه ی مهریه کردم بعد 28 سال زندگی مشترک .

سلام. طلاق نمیخوام اما مطالبه ی مهریه کردم بعد 28 سال زندگی مشترک . توان وکیل گرفتن ندارم . صبح دادگاه دارم. حالا که قراره خودم از خودم دفاع کنم تا تمامه حق و حقوق و نحله و اجرت المثل و هر آنچه که باید را از دادگاه مطالبه کنم . میدونید که قاضی ها جوری سوال پیچ میکنن و هول میکنن که آدمه بدون وکیل مث من اگه بتونه رآی قاضی رو بخره برا خودش گل کاشته واقعآ رو سر خودش. لطفآ چند تا جوابه دندان شکن و قاضی پسند یادم بدید درباره نحله و اجرت المثل که خرابکاری نکنم و چه اصطلاحاتی رو بگم تا رآی قاضی رو برا خودم بیارم. اگه از تبرع و اینا سوال کرد باید بگم آره یا نه. چی بگم وقتی یه سوال رو به چند صورت ازم میپرسه که هولم کنه و رآی صادر کنه و تعیین کنه که نحله و اجرت المثل به بالاترین مبلِغ به من تعلق بگیره. چه شکلی میپرسه قاضی سوالاتشو معمولا که گوشم از حالا آشنا باشه و یادم بدید دقیقآ در برابره هر مدل سوالش چه جوابی بدم که به نفعم رای صادر کنه

پاسخ ها :

یک وکیل

اصلا جاي نگراني نيست
اختيار طلاق دست شما نيست يعني مخالفت شما ( زوجه) بز طلاق يكطرفه ( از طرف شوهر ) تاثيري نداره
اجرت المثل زخمات هانه داري با ارجاع به كارشناس تعبين ميشه
در صورت تمايل با 09123191645 تماس بگيريد