مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه بابت سر و صدا

سلام من یک خونه ی دو طبقه در منطقی مسکونی دارم که طبقه پایین آن را به عنوان انباری کرایه دادم و وسایل آرماتور بندی در آن قرار دارد و در ماه یک بار یا دو بار به مدت بیست دقیقه می آیند وسایل را با دقت با کمترین صدا میگذارند و میروند یکی از همسایه ها که با بیشتر همسایه های دیگر مشکل دارد مدعی شده که سر و صدا زیاد است و شما حق نداری به انباری کرایه بدهی آیا تنهایی بدون امضای هیچ کدام از همسایه میتواند شکایت کند؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بله می تواند و درست میگن شما مباید غیر مسکومی اجاره بدی

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. واحد مسکونی نباید به مشاغلی که نوعاً ایجاد مزاحمت میکنند اجاره داده شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
شما نباید ملک مسکونی را به تجاری تبدیل می کردی