مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام وقتتون بخیر. من قبلاً نامزدی بودم و نامزدم پرده منو رو زده و ترمیم کردم و عقد کردم و با این شوهرم رابطه کامل داشتم الان به دلایلی می‌خوام جداشم میخواستم بدونم الان توافقی جداشیم و مهریه نخوام پزشک قانونی میبرن منو؟پزشک قانونی متوجه ترمیم من میشه ؟و توی دادگاه پیش خانواده همسرم و خانواده خودم بازگو میشه؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مگه نمیفرمایید پرده زایل شده؟ تشخیص نمیدهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر پرده زایل شده باشد این امر قابل تشخیص نخواهد بود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی قطعا مشخص میشود اما اگر مهریه را بذل کنید و توافقی حدا شوید خیر بررسی نمیشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ترمیم قابل تشخیص نیست و پزشک قانونی فقط بکارت و عدم بکارت را گزارش میدهد اگر شما و همسرتان اقرار به رابطه کنید پزشک قانونی ارجاع نمیشود