مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام من پزشک قانونی رفتم گفت بخشی از پرده آسیب دیده ولی دخولی صورت نمگرفت به دلیل ترسی که من داشتم دخول صورت نمی‌گرفت حلا من میخواستم جدا بشم به من گواهی سلامت میدن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر آسیب دیده باشد خیر
موضوع باید تخصصا بررسی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر باکره هستید برای طلاق به پزشکی قانونی معرفی میشود و ازمایش عدم بارداری و بکارت میدهید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات خیر باکره محسوب نمی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که طلاق بگیرید و مدعی شوید باکره هستید موضوع به پزشکی قانونی ارجاع میشه و پزشکی قانونی نظر میده شما باکره هستید یا نه .

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

پزشکی قانونی هر چی نظر بده همونه ...فقط بدانید که نصف مهریه بهتون تعلق می گیره

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نظر پزشکی قانونی در این مورد ملاک عمل قرار میگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای طلاق به پزشکی قانونی معرفی میشود و ازمایش عدم بارداری و بکارت میدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت درخواست طلاق به پزشکی قانونی معرفی و توسط پزشک متخصص معاینه و نتیجه اعلام میگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نظر پزشک مربطه دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
پرده بكارت آسيب ديده است و در گواهي صادره لحاظ مي شود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باید توسط پزشک معاینه بشید این موضوع تخصصی هستش و ابراز نظر حقوقی نداره دوست عزیز

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بعیداست گواهی دهند آسیب پرده دلیل بردخول بوده هرچند کاملاً ازبین نرفته باشد نظر پزشکی قانونی شرط است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی به معاینه و نظر پزشکی قانونی دارد

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه در دوره عقد یستگی باشید و این موضوع را بیان نکنید بعد از طلاق امکان حذف نام همسر از شناسنامه وجود دارد ولی گواهی سلامت خیر.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نظریه پزشکی قانونی ملاک می باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قاعدتا همین موضوع را که آسیب دیده قید میشود

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
توسط پزشکی قانونی تعیین می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به موارد مذبور متاسفانه خیر