مشاوره حقوقی رایگان - تردد در زمان کورونا

سلام بنده در ایام عید با حکم ماموریت و نامه بیمارستان برای تعمیر دستگاه دیالیز به استان مازندران رفتم بین راه پلیس ایست داد مدارک را نشون دادم اجازه عبور داد بعد 3 روز اس ام اس جریمه 500 هزار تومانی امد. الان 1 ماهم ماشین باید بره پارکینگ تهرانم جوابگو نیست میگه باید برید چالوس.تکلیف چیه؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مرکز داهنمایی و رانندگی که اقدام به ایست یا صدور جریمه کرده صالح به رسیدگی است. با ارایه مدارک مربوطه هم میتوانید جریمه را کان لم یکن گنید هم خودرو را آزاد کنید و هم خسارت خواب خودرو رو بگیرید که اگرچه این آخری قانونیه ولی توصیه نمیکنم