مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به جریمه تردد در ایام کرونا

باسلام. به استحضار میرسانم همسرم به عنوان پرستار کادردرمان دربیمارستان شهید حسین پور لنگرود دردوران کرونا از رامسر به لنگرود ایاب وذهاب میکرد وبنده باماشین خودم به ایشان سرویس میدادم شغل پرستاری به صورت شیفتی میباشد ازطرفی جهت تردد ازفرمانداری رامسر و لنگرودوبیمارستان شهیدحسین پورنامه رسمی گرفتیم ودرسامانه ازطریق کافی نت ثبت نام کردیم مشکلی نبود تا این که اخیرا پیامک اومد به دلیل جریمه بالای یک تومن ماشین رومیخواهند توقیف کنند استعلام گرفتم دو فقره جریمه دوران کرونایی به تاریخ همان موقع برای ماشینم صادرکردند بنده هم خبرنداشتم به راهنمایی ورانندگی رامسر مراجعه کردم بدون این که مدارک ونامه های مربوطه را بررسی کنند میگویند باید پرداخت کنید آیا دولت به قانون و نامه ایی که خودش صادر کرده نباید پایبند باشد لطفا بررسی بفرمایید .پراید به شماره ...

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .