مشاوره حقوقی رایگان - رضایت

سلام شخصی بینی بنده رو شکسته و از ایشون شکایت کردم بعد هم ایشون دو تا شکایت واهی بر علیه بنده کرد تا از شکایت خودم صرف نظر کنم، خانم ایشون امنیت اخلاقی شکایت کرد و خودشم دادسرا، حالا بعد یه سال دادگاه بنده تموم شده و قاضی در حال رای دادن به شکایت من میباشد ایشون احساس کرده محکوم هست، و امده پیشنهاد داده بنده رضایت مشروط بدم و انها هم برند تا از شکایت خود صرف نظر کنند، بنده نمیخواهم حقم ضایع بشه و از طرفی همسایه هم هست و اگر همینجور تمام بشه، مطمئنا در اینده شاید برای کسی دیگه پاپوش درست کنه، بنده نمیخواهم از ایشون هم دیه بگیرم، ولی حداقل براش درس عبرتی شد، ایا بنده برم رضایت مشروط بدم بعدا به مشکل نمیخورم؟ میگه بریم محضر، شکایتهای واهی ایشان فعلا در حال رسیدگیه و 21 همین ماه هم دادگاه در مجتمع ارشاد دارم باهاشون، من هم گفتم باید قید کنی شکایتت سوری بوده، من از شما رضایت نمیخوام وقتی کاری نکردم، شاهد هم قبلا در دادیاری اورده و جلب دادرسی هم برام گرفت، گفتم حتی محکوم هم بشم من از شما برای کار نکرده رضایت نمیخوام، لطفا راهنمایی فرمایید بنده چه کاری انجام بدم تا قانونی باشه؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام.
رضایت مشروط در دادگاه قابل پذیرش نیست.
تصمیم برای ادامه دادن پرونده با خود شماست.
اینجانب به شخصه برای تادیب و اصلاح دیگران وقت و اعصاب خودم را هزینه نمی کنم.