مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از سوی زوجه به دلیل ضرب و جرح

من با خانمم مشکل داشتیم یه روز بامادرش و زن داداشش نقشه کشیدند و دعوای ساختگی دورست کردن بعد منزل منو تخریب کردن و زن و بچه منو با برادرش بردن وخانمم رفته ازمن شکایت کرده که من مورد ضروشتم قرار دادم تهدید باچاقوکردم وبا چاقو زانوشو بریده ام درهالی که اون ساعت که زنگ زد بودن پلیس اصلآمن خونه نبودم وسرکارم بودم چون مدارکی علیه من نداشت یک بار هم منع تعقیب خورده اعتراض کرد به تحقیقات محلی فرستادن همسایگان گفته بودن هیچی نه دیدم نه شنیدم ولی برگه پزشکی قانونی داشت نوشته بود شیع تزی خورده دادگاه درخواست رسیدگی کرد اومد دادگاه قسم دروغ خورد و منو محکوم کرد در حالی که من به قاضی گفتم من فیلمی از دوربین مداربسته دارم که در فیلم کاملاً سالم و بدون زخم ولنگان راه میره فقط هدفش این بود منو محکوم کنه که تمکین نکنه و طلاق بگیره قاضی توجهی نکرد حدا در آخر پسرم 7ساله ام اومد داخل گفت مامان خودش خودشو زده بازتوجهی نکردچون دیه کم بود رأی قطعی شدتمکین من رد شده والان میخوام بدونم میتونم دوباره تمکین بدم و اون می‌تونه به بهانه‌ی این پرونده از من طلاق بگیره ممنون میشم از لطفتان اگه جواب بدین خیلی نگرانم بچه ام هم با من زندگی می‌کنه تشکر از شما هیچ سابقه کیفری وزندان ضرب و شتم ندارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جواب شما در یک جمله داده نمی شود باید وقت مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید خیلی توضیح دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است مدارک و مستندات مرتبط جهت ارائه پاسخ دقیق حقوقی تحت بررسی قرار گیرند.