مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

باسلام
کسی که فقط یه ماشین داره و کارمنده با چه شرایطی خودروش جزو مستثنیات دین محسوب میشه؟ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خودرو شخص کارمند جز مستثنیات دین محسوب نخواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،مستثنیات دین در خصوص خودرو،درصورتی است که شغل شما راننده گی باشدوخودروی مذکور بعنوان خودروی کار و وسیله امرار معاش تان باشد،ولیکن اگر شما کارمند هستید ولیکن به دلیل مخارج زندگی، ناچار مجبور به کاربا وسیله مذکور جهت امرار معاش هستید و مدارکی در جهت اثبات ارایه نمایید،میتواند مدارک شما موردبررسی واقع گردد ،ولی نمیتوان اطمینان صددرصد به شما داد ،که قاضی محترم با مستثنیات دین موافق باشد،به نظر بنده حتی المقدور،وکیل اختیار نمایید،موفق باشید،

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر خودرو تنها وسیله معاش باشد لذا در مورد کارمند مصداق ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خودرو در صورتی در زمره مستثنیات دین قرار خواهد گرفت که به وسیله آن، امرار معاش صورت گیرد.