مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو

سلام وقت بخیر
ماشینی از پشت به ماشین من زد و فرار کرد ... پلاکشو در حین حرکت برداشتم چجوری میتونم ازش شکایت کنم میخواستم راهنمایی کنید.
و اینکه پلاکشو بین دوتا رقم آخر شک دارم امکانش هست استعلام گرفت؟؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شما شکایت کیفری کنید هردو پلاک رو اعلام کنید حتما یکی متعلق به خودرویی است که از پشت به شما زده و با نوع خوذرو مطابقت داره و دیگری اصلا یا وجود نداره یا ماشین دیگری است .