مشاوره حقوقی رایگان - حقوق همسر شهید

همسر شهید هستم چند سوال داشتم
1. پسری 13 ساله دارم حقوق همسرم تا چه زمانی کامل به بنده تعلق میگیرد و چه زمانی نصف میشود؟
2. در خانه ای مستاجر هستم ایا تمام مبلغ اجاره را من باید بدهم یا از ارث و اموال نقدی فرزندم هم باید شریکی داده شود؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تا پایان عمر شما در صورت حفظ شرایط ودر خصوصی اجاره هم تا زمان هجده سالگی فرزند با شماست اگر حضانت ان را دارید