مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص موتور سیکلت

سلام. من یه موتور کویر 125 مدل 84 گرفتم. (مزایده ای از شخص خریدم). پلاک نداره و رفتم دنبالش میگن نمیتونم پلاکش کنم. هیچ مدرکی نداره، بیمه هم نداره، فقط یه برگه بهم داد که مشخصات گشتاور موتور و سریال بدنه موتور سیکلت و مشخصات صاحب موتور توش درج شده. مهری که خورده نوشته سند امام. چهار روز پیش موتور بدلیل نداشتن مدارک و پلاک توقیف شد و رفت پارکینگ. اقدام کردم پلیس راهور گفت که برم اول بیمه کنم بعد بیام برای کارهای بعدیش. الان من نمیدونم بیمه کنم میتونم ترخیص کنم یا بدلیل نداشتن پلاک نمیتونم؟ حتی نمیتونم خلافی بگیرم. نمیخوام هزینه کنم بعدش بگن نمیشه. من با موتور کار میکنم هزینه خانواده رو با همین موتور جور میکنم برام واقعا خیلی مهمه. ممنون از وقتی که برای خوندن گذاشتید.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اینکه از الان بشینید و دست رو دست بزارین چاره کار نیست . حتما پس از طی مراحل قانونی به نتیجه میرسید حتی در صورت لزوم میتونید از طریق دادسرا و شکایت اقدام کنید و با برگه ای که دادسرا میده اقدامات لازم رو انجام بدین . مسلما هزینه هایی برایتان خواهد داشت