مشاوره حقوقی رایگان - ارث و میراث

سلام پدر همسر من به تازگی فوت شدن و الان خواهرشوهر کوچک من که با پدرشوهرم زندگی میکرد یه وکالت نامه آورده که پدرشوهرم یک سوم اموالش و بنامش کرده و زیربرگه فقط اثرانگشت همون خواهر شوهرم و پدرشوهرم هست و همینطور مهر محضر. تاریخ این برگه اردیبهشت 98 است. اما پدرشوهر من قبل از مرگش در بیمارستان در اسفند 98بچه هایش را جمع کرد و یه وصیت نامه تنظیم کرد که هم بچه ها و هم خودش امضا کردن و هیچ حرفی از آن برگه نزد طوری که انگار بی اطلاع بود و درخواست کرد از او فیلم هم بگیریم. حال این سوال پیش میاد که وکالت نامه ای که تا الان مخفی بوده و فقط اثر انگشت آن دوزیرش میباشد ممکنه در حالت خواب و با تبانی محضردار آشنا گرفته شده باشد و آیا این نوع وکالت نامه صحت قانونی دارد؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام.
به احتمال فراوان تبانی وجود ندارد ولیکن وکالت نامه فقط تا زمان فوت اعتبار دارد.
و آخرین وصیت نامه قابل انجام می باشد.