مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با شناسنامه جعلی

سلام وقت بخیر من برای این که سن خودم از همسرم بیشتر باشد شناسنامه قلابی با مشخصات خودم گرفتم فقط سن تغییر دادم آیا برای ازدواج دچار مشکل میشوم یا هم غیر قانونی نمیشود قانونی میشود سن را در شناسنامه تغییر داد اگر میشود یک راهنمایی لطفا

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان ثبت مشخص می شود و قطعاً برای شما مشکل پیش میاد و به مجازات جعل و استفاده از سند مجعول محکوم خواهید شد و در صورت ازدواج اگر زوج بعداً متوجه شود می توانید با عنوان فریب در نکاح نیز شکایت کند.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

شما خود را در معرض جرم استفاده از سند رسمی مجعول و حتی معاونت در جعل قرار دادید، ارزشش رو نداره خبط نکن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما مرتکب جعل شده‌اید که حبس دارد
از آن استفاده کرده‌اید که آن نیز حبس دارد
شرایط را برای فسخ نکاح به وجود آورده‌اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم است و مجازات دارد
و قطعأ در آینده مشکل ایجاد خواهد شد
و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این کار نه تنها عواقب حقوقی برای شما در پی دارد بلکه حداقل شش ماه حبس دارد
پاره کنید و با شناسنامه خودت ازدواج کن

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع می‌تواند مشمول فریب در نکاح یا تدلیس باشد خصوصاً اینکه با این اقدام جعل مفادی صورت گرفته و شما با ستفاده از سند مجعول اقدام به کاری غیر قانونی نموده‌اید و مجازات دارید