مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام. بنده میخوام جهازم رو بیارم اما جهازم شهر دیگس، میخوام دادخواست استرداد جهیزیه بدم و سوالم اینه که آیا حکم رو باید شهری که جهازم هست بگیرم یا در شهری که هستم؟ و جهازم زیر بیست میلیون ارزش داره هزینه تمبر چقدر میشه و کجا پرداخت میشه؟ آیا اگر جهاز ارزش چندانی نداشته باشه هزینه میگیرن؟ و از تقاضا تا حکم استرداد چقدر زمان میبره؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هزینه چندانی ندارد در محل انعقاد عقد یا اقامتگاه همسر

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

1. دادگاه محل وقوع منزل مشترک زوجین که جهیزیه در آن است
2. استرداد جهیزیه قابل تقویم است و دعوی از طریق دفتر خدمات قضایی در هر شهری که ساکن هستید قابل طرح است
3. مدت زمان رسیدگی به دعاوی در شهرهای مختلف بسیار متفاوت و غیرقابل پیش‌بینی است