مشاوره حقوقی رایگان - حریم رودخانه در سند عرصه اعیان

با سلام. پدر بنده در سال 1332 اقدام به خرید زمینی در کنار رودخانه نمودند و سند عرصه اعیان نیز دارند. اکنون این زمین به بنده ارث رسیده. و اداره اب درخواست هشتاد متر عقب نشینی برای حریم را دارد. و عملا از زمین چیزی باقی نمیماند. ایا اداره اب برای تصرف زمین بنده بایستی خسارتی بدهد یا خیر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.متاسفانه حریم رودخانه داخل درسند شماست.وقانونا شما مالک حریم نیستید وبه اندازه حریم قانونی باید عقب نشینی کنید والااداره آب می تواند سند شما رابه اندازه حریم ,باطل واصلاح نماید.وغرامتی بشما تعلق نمی گیرد.

پرسشگر :

اما قانون حریم و بستر رودخانه ها مربوط به سال 1347 است و سند قبل از این تاریخه. یعنی دولت قبلا این حریم را به ما فروخته. پس الان باید خسارت من را بدهند. در واقع مالک حریم من هستم. در سند حریم اربعه ذکر شده. وحدی به رودخانه است.
ممنون از مشاوره تون.

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
خیر خسارتی پرداخت نمی شود.