مشاوره حقوقی رایگان - شعبه تامین اجتماعی برای پرداخت بیمه

با سلام
در شرکت هایی که مدیریت چند استان را شامل می شوند واریز حق بیمه همه پرسنل در استانی که حوزه ستادی در آن مستقر نیست جایز است؟ آیا میتوان حق بیمه پرسنل را در استانی غیر از استان حوزه ستادی واریز نمود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قواعد سازمان تامین اجتماعی و واریزی بیمه افراد تحت تکفل است از آنجا پیگیری فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 1420 مربوط به سازمان تأمین اجتماعی در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.